Tarieven

In onze brochure Info & tarieven kom je meer te weten over ons domein!

Hoe breng ik bagage en materiaal tot aan mijn accommodatie? Hoeveel bedden telt gebouw 47 – Ree? Hoe werkt de bestelservice? 

Je kan het volledige aanbod en de belangrijkste praktische informatie in de brochure vinden. Ontdek snel onze verschillende accommodaties, de mogelijkheden voor eten en drinken, de opties voor vergaderen, sporten en spelen, het uitleenmateriaal en de vele workshops met een aantal nieuwe en vernieuwde activiteiten!

De tarieven van uitbreidingen op barbecue, dranklevering en drankprijzen in het café kan je vinden in onze uitgebreide tarievenlijst.

Hoe worden de prijzen berekend? 
De prijs van een gebouw of een kampgrond geldt voor 1 etmaal. Blijf je langer, dan wordt voor de volgende periode van 4 uren 1/3 van de etmaalprijs aangerekend. In weekends wordt steeds gereserveerd van vrijdagavond 19 uur tot zondagavond 19 uur (uitgezonderd de schoolvakanties). Wanneer je voorschotfactuur betaald is, is de reservering definitief.

Annuleringen
De annulering van een verblijf moet steeds schriftelijk gebeuren. De annuleringsregels en -kosten gelden zowel voor een gedeeltelijke als een volledige annulering. Als een groep niet opdaagt, staat dat gelijk aan een annulering.  

Lees ook het volledige reglement van De Hoge Rielen.