Vrijwilligers

De kracht van vrijwilligers

Op de Hoge Rielen zijn er continu vrijwilligers in de weer. Een bewuste keuze. Vrijwilligers zorgen voor een aangename familiale sfeer in het domein, zorgen voor diversiteit in de organisatie, en brengen innovatieve ideeën mee, zijn ambassadeurs van de Hoge Rielen en staan in verbinding met de gasten (die vaak ook vrijwilliger zijn). Bovendien kan de Hoge Rielen met de vrijwilligerswerking een hoge mate aan dienstverlening bieden aan de gasten. Lees de volledige visietekst hier.

Tijdens weekends en vakantieperiodes wordt het vaste personeel bijgestaan door een enthousiast team van vrijwilligers. Zij zorgen mee voor een heerlijk ontspannen sfeer en een goede service. Ook voor de workshops van natuur & avontuur, de educatieve dienst van de Hoge Rielen, doen we graag beroep op vrijwilligers. Heb je al op één of andere manier ervaring met het begeleiden van groepen kinderen of jongeren? En zou je bovendien graag op een speels-educatieve, avontuurlijke of creatieve manier met hen aan de slag gaan in de natuur? Lees dan zeker even het profiel van een educatieve vrijwilliger.
Op de Hoge Rielen zijn ook Europese vrijwilligers actief. Elk jaar komen 2 buitenlandse vrijwilligers 9 maanden lang de handen uit de mouwen steken op ons domein.

Iets voor jou? Neem contact op met onze vrijwilligerscoach via info@dehogerielen.be of op 014 55 84 10