Corona-maatregelen

UPDATE: 9 JULI

De Nationale Veiligheidsraad zette het licht op groen voor de jeugdkampen tijdens de zomervakantie. We zijn bijzonder blij voor alle kinderen en jongeren dat ze deze zomer samen op kamp kunnen gaan, weliswaar met de nodige maatregelen.

We zijn opnieuw open voor verblijvende gasten en bezoekers.

Maatregelen en richtlijnen
We zijn optimaal voorbereid en brengen momenteel alles in gereedheid om de jeugdverenigingen in de zomervakantie te ontvangen. 

We werkten een opstartgids uit met maatregelen en richtlijnen. Zo kunnen gasten met een gerust hart op de Hoge Rielen verblijven en kan het personeel op een veilige manier aan de slag.

Download de gids voor verblijvende groepen met de nodige info over de maatregelen en richtlijnen.
NL - Nederlandstalige versie
FR - Franstalige versie
ENG - Engelstalige versie

De Hoge Rielen houdt zich in deze opstartprocedure strikt aan de opgelegde maatregelen van de FOD Volksgezondheid

Kan ons verblijf op de Hoge Rielen doorgaan?
We contacteren zelf alle groepen die een verblijf reserveerden tijdens de zomervakantie om samen de maatregelen en richtlijnen te overlopen.

Je kan voor de interne organisatie van je kamp ten rade gaan bij je eigen koepel of lokale jeugddienst om te weten wat er van jullie wordt verwacht. Het protocol voor jeugdkampen dat werd goedgekeurd vind je op de site van De Ambrassade.

Er is nog plaats op de Hoge Rielen
In tegenstelling tot andere jaren zijn we door de uitzonderlijke omstandigheden nog niet helemaal volgeboekt deze zomer.
Er is dus nog best wat plaats, ook als je een kamp in het buitenland had gepland waarvoor nu een andere oplossing gezocht moet worden. 

Ook voor een unieke vakantie in eigen land, kan je op de Hoge Rielen terecht. Je kan met je gezin of vrienden in het bijzondere Hostel Wadi overnachten. Hou je wat van meer avontuur? Reserveer dan een plekje op de kampeertoren.

Neem gerust contact op met het onthaal van de Hoge Rielen via info@dehogerielen.be of 014 55 84 10. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

We kijken er enorm naar uit om jullie met open armen en de nodige zorgen te ontvangen!

Heb je vragen in verband met het coronavirus, dan kan je terecht op de website van de FOD Volksgezondheid: www.info-coronavirus.be/nl/