Klimbos

Midden in de bossen van de Hoge Rielen klim en klauter je in de bomen op hoogtes van 4 tot 11 meter. Vanuit een centrale toren heb je toegang tot het 500 meter lange parcours dat is opgesplitst in vier routes met verschillende moeilijkheidsgraad. Je wordt individueel gezekerd met een slim beveiligingssysteem en legt de gekozen route op eigen tempo af. Daag jezelf uit op evenwichtsbalken, klimnetten, bandenbruggen en zoef op het einde van de activiteit via de 120 meter lange zipline boven het water van de Spiegelaar.

Het kennismaken met hoogte en het delen van ervaringen te midden van een prachtige omgeving zorgt voor een unieke klimervaring. Op het klimbos overstijgen deelnemers het louter recreatieve aspect van een klimparcours. Ze verleggen hun grenzen en doen zelfvertrouwen op door samen te werken, elkaar te vertrouwen en aan te moedigen.

Nieuwsgierig? Bekijk een aantal filmpjes van ons klimbos!

Leeftijd: vanaf 11 jaar
   Opgelet: deelnemers moeten minstens 1m40 zijn
• Groepsgrootte: min. 12 en max. 45
• Duur: 2,5 u
Begeleiding: door medewerkers van N&A

ACTIE voor scholen: combineer een halve dag klimbos met een halve dag Hidrodoe in Herentals. Check het nieuwsbericht voor meer info.

Omdat winterse omstandigheden de veiligheid en de beleving van het klimbos negatief kunnen beïnvloeden houden we een winterstop van 1 december tot 1 maart. In die periode kan je het klimbos dus niet reserveren.

Ook leuk
schattenjacht
teambuilding
biotoopstudie bos