Kwaliteitslabel Smiley voor het restaurant

De Hoge Rielen behaalt kwaliteitslabel Smiley van Federaal Voedselagentschap

Slechts enkele restaurants in de regio behaalden reeds het felbegeerde kwaliteitslabel Smiley van het Federaal Voedselagentschap (FAVV). Nu mag het restaurant van de Hoge Rielen zich ook tot de gelukkige eigenaars van het label rekenen. Het Federaal Voedselagentschap reikt het Smiley-label uit aan bedrijven die een betrouwbaar systeem van hygiëne toepassen.

De keuken van het restaurant van de Hoge Rielen werd in 2017 volledig vernieuwd.

Om het label te behalen onderging de grootkeuken van het restaurant in 2017 een totale vernieuwing. De keuken werd tot op de ruwe baksteen ontmanteld en heropgebouwd met onder andere nieuwe toestellen en werkbladen. Naast de fysieke bouwwerken, herdachten we de hele voedselflow van leverancier tot bereide maaltijd. We stroomlijnden hierbij grondig de procedures van kritische controlepunten die de hygiënische bereiding garanderen.

Na een lange periode van voorbereidingen, is het keukenteam van de Hoge Rielen terecht trots op het behaalde Smiley-label. We verwelkomen onze gasten graag in het restaurant waar veel aandacht wordt besteed aan hygiëne.

Het keukenteam van de Hoge Rielen werkte hard om het Smiley-label te behalen.