Tarieven

  

In onze brochure Info & tarieven kom je meer te weten over ons domein!

Je kan het volledige aanbod en de belangrijkste praktische informatie in de brochure vinden.

De tarieven van uitbreidingen op barbecue, dranklevering en drankprijzen in het café kan je vinden in onze uitgebreide tarievenlijst.
 

Beschikbaarheid en reserveren

Via de knop hierboven kan je de beschikbaarheden van verblijfsgebouwen, het hostel, kampgronden, vergaderruimtes, het theater en de sporthal bekijken en reserveren. 
Workshops en uitleenmateriaal kan je reserveren via info@dehogerielen.be of 014 55 84 10.
Reserveer je liever alles via mail of telefonisch. Dat kan ook!
 

Hoe worden de prijzen berekend? 
De prijs van een gebouw of een kampgrond geldt voor 1 etmaal. Blijf je langer, dan wordt voor de volgende periode van 4 uren 1/3 van de etmaalprijs aangerekend. In weekends wordt steeds gereserveerd van vrijdagavond 19 uur tot zondagavond 19 uur (uitgezonderd de schoolvakanties).

Omdat de Gemeente Kasterlee vanaf 2020 de gemeentelijke toeristenbelasting met 10% verhoogt, zijn we genoodzaakt dit door te rekenen op je factuur. Het tarief is €0,25 per persoon per overnachting in een verblijfsgebouw of Hostel Wadi.

Wanneer je voorschotfactuur betaald is, is de reservering definitief.

Annuleringen
​De annulering van een verblijf moet steeds schriftelijk gebeuren. De annuleringsregels en -kosten gelden zowel voor een gedeeltelijke als een volledige annulering. Als een groep niet opdaagt, staat dat gelijk aan een annulering.
Lees ook het volledige reglement van De Hoge Rielen.