WinterWarm IV

Van woensdag 5 februari 2020 t.e.m. zondag 9 februari 2020

De Hoge Rielen is voor de vierde keer het feeërieke decor voor het vijfdaags WinterWarm-festival.

Tijdens de vorige editie gingen meer dan 6000 cultuur- en outdoor-liefhebbers op avontuur in de bossen van ons domein. Ook volgend seizoen kan je komen genieten van een gevarieerde mix van theater, muziek, workshops en installaties in de typische WinterWarm-sfeer. Nieuw tijdens WinterWarm IV is een Bonte Zondag voor families.

Bonte Zondag – familiedag

Zondag 9 februari presenteren De Warande en de Hoge Rielen WinterWarme workshops, familievoorstellingen en circus. Families, kinderen en iedereen jong van hart kan zich op de Bonte Zondag warmen aan een XL-programma.

De Winterbar en foodtrucks

Even opwarmen, gezellig napraten aan het vuur, genieten van gratis akoestische optredens, een hapje eten aan één van de foodtrucks … Het kan allemaal aan de Winterbar met tipitent.

UIT HET DONKER III

Regen, wind, een heldere hemel tijdens een koude winteravond … Meer dan 3000 wandelaars lieten zich vorig jaar niet afschrikken door het weer en wandelden een mooi uitgelicht parcours van installaties die speciaal voor UIT HET DONKER werden gemaakt. Ook in 2020 is er een nieuw, gratis wandelparcours met bijzondere installaties die een relatie aangaan met de natuur en architectuur van de Hoge Rielen. En voor wie onderweg even wil rusten, is er Café Halfweg.

Praktisch

tickets betalende activiteiten

vooraf: Vanaf 15 mei kan je tickets reserveren via www.warande.be, aan de ticketbalie van de Warande of telefonisch op het nummer 014 41 69 91.
de dag zelf: Voor tickets van niet-uitverkochte voorstellingen kan je terecht aan de ticketbalie in de Winterbar vanaf drie kwartier voor het begin van een voorstelling.

gratis activiteit

Van 5 tot 8 februari kan je gratis naar ‘UIT HET DONKER III' (wandeling met licht en beweging). Voor deze activiteit hoef je geen tickets te kopen.
TIP: neem een zaklamp mee.

overnachten

Hostel Wadi
Tijdens het festival kan je op de Hoge Rielen overnachten in Hostel Wadi aan een voordelig festival-tarief. Voor een nacht betaal je 72 euro per kamer voor vier personen, inclusief ontbijt. Je kan je overnachting samen met je tickets bestellen.

let op

roken is enkel toegestaan op de hiervoor voorziene plaatsen.
honden zijn niet toegelaten op het domein.

meer praktische info kan je vinden op de website van De Warande.

Programma

Download hier de PDF met het volledige programma van het WinterWarm-festival.


Uit het donker II - beeld: Bart Van Der Moeren


De Kaartenmakers - beeld: Bart Van Der Moeren


Sprookjes enzo - beeld: Bart Van Der Moeren


A Fool's Paradise - beeld: Bart Van Der Moeren


Winterbar - beeld: Bart Van Der Moeren