Sporten

Sporten

Sporters beleven meer, en zeker op de Hoge Rielen! 

Hou je van outdoor sporten? De Hoge Rielen is een fantastische locatie voor al wie houdt van sporten in de natuur. Je kan er naar hartenlust wandelen en joggen langs de prachtige natuurloop en fietsen over de verharde wegen.

Kom je bij ons op sportkamp, wil je je sportstage op de Hoge Rielen organiseren of komen outdoor sporten op het domein? Maak dan gebruik van onze sportinfrastructuur. In de sporthal en op de sportvelden kan je verschillende sporten beoefenen zoals voetbal, tennis, basketbal, badminton, korfbal, gymnastiek en nog veel meer.

Sporthal

De sporthal van de Hoge Rielen biedt heel wat mogelijkheden voor groepen die op zoek zijn naar een indoor sportzaal.

De accommodatie van onze sporthal is geschikt voor een hele reeks sportactiviteiten zoals volleybal, basketbal, zaalvoetbal, korfbal, badminton, handbal, tennis, estafettes of een reis rond de wereld met turntoestellen.

In onze sporthal kan het allemaal!

Je huurt de sporthal volledig of gedeeltelijk (1/3de of 2/3de van de zaal). Kleedkamers en sanitair zijn in de prijs inbegrepen.

Sportvelden

Sport je liever buiten? Geen probleem!

De sportvelden kunnen ook gebruikt worden om spelletjes te spelen of voor andere activiteiten.

  • 1 groot omnisportveld (42m x 22m) voor basketbal en minivoetbal
  • 2 voetbalvelden (100m x 57,5m en 110m x 63,5m)
  • 1 oefenveld (60,5 x 47,5 m)

Als je de sportvelden huurt, zijn de kleedkamers en het sanitair gratis, maar wel apart bij te reserveren.

Wil je meer weten over de sportmogelijkheden en het aanwezige materiaal?

Bekijk het overzicht

Wil je graag sportinfrastructuur reserveren?

Reservatie aanvragen

100% Natuurloop

Wandelen en joggen heeft een lange traditie op de Hoge Rielen. Het domein is een ideale locatie waar wandelaars en joggers in een rustige omgeving naar hartenlust kunnen sporten in de natuur.

Je kan je uitleven op twee onverharde natuurlopen van 5 en 8 km langs de mooiste plekjes op het domein. Op de onverharde paden kan je in alle rust genieten van het afwisselende en verrassende landschap.

Beide lussen starten aan de houten startzuil in de omgeving van het onthaal van de Hoge Rielen. Op het domein wordt de natuurloop aangeduid met betonnen paaltjes met een groene kop. Voor de lus van 5 km volg je de groene pijlen, voor die van 8 km volg je de rode pijlen.

  Honden en huisdieren zijn niet toegelaten op het domein.

Klaar voor de natuurloop?

Download de route

Deel deze pagina: