Kwaliteitslabels

Kwaliteitslabels

Op de Hoge Rielen ervaar je gegarandeerd een kwaliteitsvol verblijf.

Dag in dag uit zet het personeel zich in om gasten en bezoekers een aangename tijd op de Hoge Rielen te bezorgen.

Dit zijn mooie woorden die we ook omzetten in daden. Hiervoor werd de Hoge Rielen meermaals beloond met enkele nationale en internationale kwaliteitslabels.

Op de Hoge Rielen verblijf je in heel wat accommodaties die een Green Key Award behaalden.

De Groene Sleutel beloont de uitbaters binnen de toeristische sector op het gebied van milieuverantwoordelijkheid en duurzame werking.

Ontdek meer

De Hoge Rielen behaalde in 2020 het Quality Label for Youth Centres van de Raad van Europa, een erkenning voor het geleverde werk als uitmuntend centrum voor jeugdwerk volgens de strenge standaarden van de Raad van Europa.

Als gelabeld centrum willen we de thema’s democratie, rechtsstaat en ook mensenrechten volop mee uitdragen, zowel in onze werking als in onze activiteiten.

Ontdek meer

Smiley Label

Slechts enkele restaurants in de regio behaalden al het felbegeerde kwaliteitslabel Smiley van het Federaal Voedselagentschap (FAVV). Het restaurant van de Hoge Rielen mag zich sinds 2019 ook tot de gelukkige eigenaars van dit kwaliteitslabel rekenen. Het Federaal Voedselagentschap reikt het Smiley-label uit aan bedrijven die een betrouwbaar systeem van hygiëne toepassen.

Om het kwaliteitslabel Smiley te behalen onderging de grootkeuken van het restaurant in 2017 een totale vernieuwing. De keuken werd tot op de ruwe baksteen ontmanteld en heropgebouwd met onder andere nieuwe toestellen en werkbladen. Naast de fysieke bouwwerken, herdachten we de hele voedselflow van leverancier tot bereide maaltijd. We stroomlijnden hierbij grondig de procedures van kritische controlepunten die de hygiënische bereiding garanderen.

Meer info

Deel deze pagina: