Eten en drinken

Catering voor groepsverblijven, maaltijden tijdens het kamperen

Op de Hoge Rielen vind je alles voor een zorgeloos verblijf, inclusief catering. Geen zin in afwassen tijdens je groepsverblijf? Een niet-ingerichte keuken in je groepsaccommodatie? Een dagje vrij voor de kookmoeders tijdens je verblijf? Schuif dan voor je maaltijden lekker aan in het restaurant

Maaltijden vraag je ten laatste twee maanden voor je verblijf aan. Uiterlijk 14 dagen voor je verblijf geef je de definitieve aantallen door, alsook bepaalde diëten en allergieën. 

Eet je liever in je eigen gebouw, maar heb je geen tijd om zelf te koken? Onze catering komt je maaltijden leveren.

En om onze service helemaal af te maken, kan je bij ons een hele reeks basisproducten bestellen, zodat je zelf niet veel meer hoeft te sleuren bij het inkopen.

Voetjes onder de tafel in het restaurant

In het restaurant van De Hoge Rielen kun je terecht voor een lekkere, evenwichtige maaltijd. Wij zorgen voor ontbijt, middag- en avondmaal. En wij doen de afwas!

De Hoge Rielen hecht veel belang aan duurzaamheid en gezonde, lokale producten. Daarom werken we waar mogelijk met bio-producten en lokale leveranciers om je zo gezond mogelijke maaltijden te bezorgen tijdens je groepsverblijf.

Barbecue 

Voor wie iets te vieren heeft of het lekker gezellig wil maken tijdens zijn groepsverblijf, zijn er onze smakelijke barbecues. Bij een barbecue met bediening kom je naar het restaurant en bakken wij voor jou. 

Bak je liever alles zelf? Bestel dan een barbecue basis! Wij leveren vlees, groenten, brood, sausjes, een barbecuetoestel en houtskool aan je accommodatie. Het enige dat je zelf nog moet doen is bakken en afwassen.

Lunchgerechten

Van vergaderen, opleiding volgen of werksessies krijg je honger!

Een broodjeslunch is altijd een goed idee. 

Maaltijden geleverd aan je accommodatie

Wil je liever aan je eigen groepsaccommodatie eten? Geen probleem, we brengen de maaltijden tot bij je groep. Zowel de menu van het restaurant als barbecue basis kan geleverd worden. Jij vraagt en onze cateringservice komt het brengen. 

Bestelservice

De Hoge Rielen is een autovrij domein en daar zijn we trots op. Onze besteldienst zorgt ervoor dat je zelf niet hoeft te sleuren met zware boodschappen. Daarnaast proberen we op deze manier de afvalberg te verminderen.

Momenteel kun je bij ons terecht voor drank en brood. Reserveren kan vooraf.

Enkele weken voor je verblijf krijg je van ons alle informatie die je nodig hebt om je maaltijden voor te bereiden en je boodschappen te reserveren.

Picknickzone

Naast het restaurant is een picknickplaats aangelegd, waar gasten en bezoekers rustig kunnen verpozen tijdens hun tocht op het domein. 

Wil je graag een picknick bestellen? Neem contact op

Lees alle praktische info over maaltijden en de bestelservice

Meer info

Bekijk het het volledige cateringaanbod in de tarievenlijst.

Tarieven

Wil je maaltijden reserveren?

Contacteer het onthaal
Deel deze pagina: