Met een verblijf op of een bezoek aan de Hoge Rielen ben je even helemaal weg van thuis, van je school of je werk, van je dagdagelijkse omgeving.

De grootste troef van het domein: de pure natuur! In deze oase van groene ruimte zijn er mogelijkheden te over.

Dat zorgt voor een unieke en complete verblijfservaring.  Je komt hier niets te kort en je hoeft je over niets zorgen te maken. En net die vrijheid maakt plaats voor andere dingen!

Wat je ook doet: je bent op de Hoge Rielen op de juiste plaats om je creativiteit te bevorderen en het avontuur aan te gaan.

Deelnemers gezocht voor project StudioStar

Maak dit najaar samen met 10 jongeren een podcast over het mensenrecht ‘Freedom of Expression’ onder professionele begeleiding van radiomaker Wederik De Backer (De Zieke Steur) en muzikant Frederik De Clercq (Studio Ree).  

StudioStar is een Europees project, opgestart vanuit het netwerk van het Quality Label for Youth Centers, waarbij jongeren van verschillende landen een creatief proces doorlopen. Dit jaar zal dat uitmonden in een gezamenlijke podcastreeks rond het recht op expressie.

Ontdek meer

Zomer op de Hoge Rielen

Ook dit jaar kan je tijdens de maanden juli en augustus met je groep genieten van leuke zomeractiviteiten. Zoals vorig jaar programmeren we op de woensdagen culturele activiteiten zoals silent disco, muziek of een graffiti-workshop. Op de maandagen kan je dit jaar ook deelnemen aan de spelavonden georganiseerd door onze Europese vrijwilligers.

Verblijf je op de Hoge Rielen? Dan is deelname aan de activiteit trouwens volledig gratis

Alle activiteiten gaan door aan Gebouw 37 - Zonnebril. We toverden het gebouw om tot een cozy pop-up bar, waar je ook zonder deelname aan de activiteiten iets kan komen drinken.

Lees meer

De Hoge Rielen heeft een eigen magazine

Beleef de Hoge Rielen al lezend vanuit je zetel en laat je prikkelen door 'Hoogtepunt, magazine voor ontdekkers'.

Doe inspiratie op uit het vakantieverslag 'trippers tippen', ontdek nieuwigheden in 'blikvanger', ontmoet de mensen op ons domein in 'gast gespot', lees meer over verblijven in een 'Super Stek', kom meer te weten over de mensen achter de schermen in 'RielenMakers', ... en maak kans op een Dopper-fles van de Hoge Rielen!

Lees het hier

Plattegrond de Hoge Rielen

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Deel deze pagina: