Klimbos

Ben jij zo’n waaghals zonder hoogtevrees, die altijd al eens hoog tussen de bomen heeft willen klimmen en klauteren?

In het klimbos van de Hoge Rielen vind je een reuze tof hoogteparcours! Het avonturenparcours bestaat uit vier routes met een verschillende moeilijkheidsgraad. Daag jezelf uit op ons hoogteparcours met zijn klimnetten, apenbruggen en evenwichtsbalken op hoogtes tussen 4 en 10 meter. Als afsluiter kan je over de 120 meter lange zipline over de vijver roetsjen. Door elkaar te helpen en samen te werken, kan iedereen zijn grenzen verleggen.

Voor het klimbos word je individueel gezekerd met een slim beveiligingssysteem. Iedereen legt de gekozen route van het avonturenparcours op eigen tempo af.

Kennismaken met hoogte en delen van ervaringen te midden van een prachtige omgeving zorgen voor een unieke klimervaring. In het klimbos overstijgen de deelnemers het louter recreatieve aspect van een klimparcours. Ze verleggen hun grenzen en doen zelfvertrouwen op door samen te werken, elkaar te vertrouwen en aan te moedigen.

  • Leeftijd: vanaf 11 jaar
    Opgelet: de deelnemers moeten minstens 1m40 groot zijn
  • Aantal deelnemers: min. 12 en max. 45
  • Duur: 2,5 uur
  • Start: aan gebouw 27
  • Winterstop: omdat winterse omstandigheden de veiligheid en de beleving van het klimbos negatief kunnen beïnvloeden, houden we een winterstop van 1 december 2023 tot 18 maart 2024. In die periode kan je het klimbos dus niet reserveren.

Thema groepsvorming & samenwerking

Daag je uit als groep en wordt een sterker team. Zowel voor nieuwe groepen, die een duwtje in de rug nodig hebben om elkaar te leren kennen, als reeds bestaande groepen, die de onderlinge relaties willen verstevigen.

Zin gekregen in de workshop?

Reserveer via het onthaal
Deel deze pagina: