WinterWarm 2023

WinterWarm 2023

Van 1 februari t.e.m. 4 februari 2023

De bossen van de Hoge Rielen zijn van 1 tot en met 4 februari 2023 voor de zesde keer het decor van WinterWarm. Dompel je onder in de magische sfeer van dit vierdaags winterfestival met lichtinstallaties, circus, muziek, theater en veel natuurbeleving.

Ontdek het programma op de website van de Warande. Tickets beschikbaar vanaf 29 november.

programma en tickets

Winterbar

Het gerenoveerde Theater wordt het opnieuw het festivalcentrum. Je geniet in de Winterbar van een gezellige sfeer, vuur, muziek, een eigen WinterWarmbier en andere lekkere drankjes en hapjes.

Wandeling UIT HET DONKER IV

Voor UIT HET DONKER kiezen we voor een nieuw en nog avontuurlijker parcours. Wandel in de donkere bossen en ontdek zes fantastische licht- en geluidsinstallaties. Halfweg de wandeling kan je even op adem komen in Café Halfweg.

Skate & Rave

Vrijdagavond wordt een feest voor de jeugd. Kom vrij skaten in de skateloods van de Hoge Rielen op de beats van dj’s. Of show je skills op de ramp buiten tijdens een kleine contest. En waar kan je beter dansen dan op onze BosRave in samenwerking met Booty Rave?

Land Art creatie voor kinderen en andere bouwers

Tijdens WinterWarm bouwen we samen met kunstenaar Jesse Cremers elke avond aan een Land Art creatie met de materialen die we vinden in het bos. Kom tijdens UIT HET DONKER mee bouwen aan Café Halfweg.

Circus & muziek

Ook dit jaar bouwen we een circustent waar je een fantastische acrobatievoorstelling kan zien. Bezoek één van de drie muziekparcours of koop een ticket voor de silent disco op zaterdag.

Kom met de fiets

O ja… Kom met de fiets, de gemakkelijkste, snelste en milieuvriendelijkste manier om naar WinterWarm te komen. We voorzien drie fietsenstallingen: aan de hoofdingang, aan de Winterbar en aan het vertrekpunt van UIT HET DONKER. Fietsers die vanuit Kasterlee komen, kunnen via Poort Oost naar WinterWarm.

Programma, tickets en meer info op de website van de Warande.

www.warande.be

Programmaboekje

Download hier het programmaboekje

Winterbar en foodtrucks

Even opwarmen in onze Winterbar, gezellig napraten aan het vuur, genieten van gratis akoestische optredens, een hapje eten aan één van de foodtrucks ... Het kan allemaal aan onze Winterbar met vuurschalen.

Er is gedurende het hele festival ook een bouwplaats voor kinderen en andere bouwers. 

  • Openingsuren: woensdag t/m zaterdag van 17 tot 01 uur
  • Wandelafstand vanaf het onthaal: 5 minuten (400 meter)

Praktisch

kleding

Niet elke locatie is verwarmd. Je draagt best warme kleren en aangepast schoeisel.

toegankelijkheid voor rolstoelen

De meeste paden op het domein van de Hoge Rielen zijn verhard. Kom je met een rolstoel naar de voorstelling, reserveer je tickets dan telefonisch op het nummer 014 41 69 91.
Voor UIT HET DONKER is er dit jaar helaas geen alternatieve route mogelijk voor rolstoelgebruikers. Het parcours leidt veelal over niet-verharde boswegen met wortels en heuveltjes.

goed om te weten

Roken is enkel toegestaan op de hiervoor voorziene plaatsen.
Honden zijn niet toegelaten op het domein.

bereikbaarheid

meer info

meer praktische info

Een organisatie van

Deze editie van WinterWarm is een samenwerking van de Hoge Rielen, cultuurhuis de Warande, gemeente Kasterlee, cc de Werft Geel en  cc ’t Schaliken Herentals.

             

Deel deze pagina: